Siketek Világnapja, Iskola napja

2024. október 1-én emlékeztünk meg intézményünkben a Siketek Világnapjáról és az Intézmény születésnapjáról.

A rövid ünnepséget Gyurina Éva főigazgató asszony nyitotta meg.

A hallássérült 2-3-4. és  6-7-8. osztály tanulói Petőfi Sándor Itt van az ősz, itt van újra… című megzenésített versét jelelték.

A rövid ünnepséget az idén 127 éves intézmény koszorúzása zárta.

Programunkat megtisztelte jelenlétével a Máté Mártonné Iványi Katalin a SINOSZ vármegyei szervezetének elnöke és Tar Zsuzsanna a szervezet titkára is.

A programsorozat az első osztályosok érzékenyítésével folytatódott. A hallássérült osztályok tanulói meglátogatták az elsősöket és közös játék során ismerkedtek egymással.

Délután a hallássérült és logopédiai osztályok közös csapatokban fociztak egymással. A csapatokat Bódis Csaba kolléga állította össze, a meccseket Ágfalvi Krisztina  kolléganő vezette le. A legkisebbek is kipróbálhatták ügyességüket.

Mindig nagyon hasznosak azok az események, amiken a hallássérült és logopédiai osztályokba járó tanulók együtt tevékenykednek, ismerkednek egymással. Ez most sem volt másképp.

Jó hangulatú, vidám napot zártunk.

Siketek Világnapja Iskola napja_1Siketek Világnapja Iskola napja_2Siketek Világnapja Iskola napja_3Siketek Világnapja Iskola napja_4Siketek Világnapja Iskola napja_5Siketek Világnapja Iskola napja_6

Címkék: általános


Vissza az előző oldalra